Referat av matchen Växjö-Örebro

Första perioden började mjukt med lite salta smaker från havet och fågeln. En liten skagenbakelse som var lätt att sätta gaffeln i sedan lite rökt anka på en fritata den gick ner lika lätt.

 

I andra perioden bjöds det på helstekt oxfilé, för att göra det lite mer spännande togs även en bit torskrygg. Till det pomme Anna, sallad och sås. Köttet var härligt blodigt och resten passade också frökens smaklökar så allt gick ner fint med ett glas rött. I sista perioden serverades en hallonmoussetårta med lakriscreme, vaniljpannacotta, chokladbrownie med tryffelöverdrag och till det lite kaffe och säger bara mums, sista perioden levererade. Den var spännande och smakrik. Matchen gick till förlängning men den var kort blev bara någon ostbit och ett glas rött till, sen sätt pucken där den skulle.

 

Men så till hockey matchen då, ja den var väl inte så mycket att hänga i julgranen. Växjö hade mest puck men verkade gilla hörnen lite väl mycket. Örebro när det fick puck var farligare och hade några fina chanser, men spelade ju även väldigt slarvigt i uppspelen. 1-1 stod efter ordinarie tid och tycker att det vet rättvist, i förlängning avgjorde Växjö då Örebro hade en utvisad. Spela 3 mot 4 är inte enkelt. Så tog inte många minuter. Tror vi alla var rätt glada att det inte drog ut så mycket mer än så. Nu åker vi ifrån denna håla till en annan håla.

 

Xo, rullar mot Nybro.
/familjen Andersson