Sophie & Emmys Julgodis 2013, cykel, cykelgodis, cyklist, eurosport, julgodis, tdf, tour de france, watts zapp

Sophie & Emmys Julgodis

Igår så öppnades det nog en hel drös av julkalendrar hemma i stugorna och här på webetern så sjösattes den mycket eminenta cyklisten och bloggaren Henrik Öijers julkalender (http://oijer.blogspot.se/). Den varken kan eller VILL någon inom cykelvärlden missa. Så klicka dit er för gudskelov. 

Eftersom inget av ovanstående är något som jag och Emmy kan överträffa så tänkte vi bidra till julstämningen med att stå som ansvariga för Julgodiset. Både på ett visuellt, emotionellt, och hemlighetsavslöjande sätt. Det ni! Förhoppningsvis kommer det satt smaka lika gott som det låter. Utan alla de där extra och onödiga kalorierna. 

Dagens julgodis består utav en dubbelladdning mums och gott! Först en stor gul Alladin-ask med praliner av blandad smak, nämligen årets Tour De France Watts Zap avsnitt. Där Pete Kennaughs klättrande ur buskarna kan vara lika skrattframkallande som när någon av misstag tar den där äckliga körsbärsfyllda pralinen och ansiktet vrids i en plåga utav illamående. 

 
Efter den chokladasken behöver man ju något som bryter av den där söta saken så vi serverar fram en liten skål med valnötter gå loss på.
Den första nöten är dock ytterst svår att knäcka då den består utav att jag ska ta en riktigt tuff och svårkörd förning åt min älskade vän och radarkollega Emmy.
Trots hennes officiellt veliga inställning till män i lycra, så har hon en alldeles uppenbar förtjusning för cyklister. Under gårdagens styrelsemöte så lade hon fram valnöten som skulle slåss sönder som sådan:

En filosofitänkande, Foo Fighter älskande cyklist som gärna diskuterar världssituationen över ett glas rött. DET hade varit något hon velat ha framför sig under en mistel i jul. 
 
Ja, ni ser ju själva hur lätt den valnöten är att knäcka. En vanlig nötknäckare räcker ju inte på långa vägar. Så om det är någon som har ett förslag till lämpligt föremål till detta får gärna kontakta undertecknad snarast omgående. Tack på förhand.
 
XO/ Sundström.