Veckans MITS Tempocyklist, cykel, cyklist, isac lundgren, refero elite cycling team, timetrial, veckans mits

Veckans M(B)ITS!

Äntligen torsdag och tid för att presentera denna veckas MITS!

Denna gång är det faktiskt en ung svensk herre som har kammat hem titeln. Det är även på grund utav denna cyklists ålder som juryn tillfälligt har fått korrigera utnämningen till ”Boy In TempoSuit.”
I denna bild har veckans vinnare lyckats med konststycket att kombinera mycket utav det som Tempo sammankopplas med; kärlek, snygghet och smärta.

Ett leende som går öra till öra (alla vet vi att när det gör som ondast så LER vi). En utomordentligt snygg tempodräkt med exemplarisk färgläggning samt en trekvartsärm som juryn är vanskligt knäsvag för.
Giraffben proppade med massa watt bidrar även det till den typiska tempolistiska snyggheten. Wattkraften och tröttheten syns tydligt genom den lätt lutande vinkeln åt vänster. Här tas det i från tårna för att ta sig uppför den lilla kullen! Det är tempovackerhet det!
Att cykeln sedan är stilrent helsvart med matchande disc-hjul gör ju att ekipaget blir i det närmsta komplett enligt cykel-stil-polisen. 

Denna veckas BITS representerar Refero Elite Cycling Team ute på vägarna samt är lite utav Cykelsveriges egna orakel. Grattis Isac Lundgren till veckans titel! 


Foto: Nicklas Ekstrand

Ännu en gång Grattis Isac, hoppas du firar denna utnämnelse så bra som jag vet att du kan!

Juryn tackar för denna dag och rullar ut. XO /Sundström.