Veckans MITS FJD.fr, Tempocyklist, Thibaut Pinot, cykel, cykling, time trial

Veckans MITS

Denna veckas val kan vara en aning kontroversiellt då den inte faller i linje med  tidigare veckors vinnare. Tempopositionen på denna åkare är under all kritik. Den där vinkeln på den armbågen gör ont att se. Böjningen på ryggen kan knappast räknas som den mest aerodynamiska i peletonen. Det strålar inte heller någon tempokärlek kring denna åkare.
Trots att hjälmen är brutalt snygg i sin profil och som blir än hetare med det spegelglastonade visiret. Vitt är ju både inom tennisen och cyklingen bland de stilrenaste och denna tempodräkt är inget undantag. Enkla linjer och snygg färgläggning. Juryn applåderar!

Det är dock en sak som överträffar de små missar som denna veckas MITS visar upp. Nämligen Tempocykeln. 
Enligt juryn är detta monster till tempohoj det absolut snyggaste som finns ute på vägarna. Ramen är så snygg att man darrar ända ut i fingertopparna. Den integrerade styrstammen, den aggressiva profilen och den kaxiga pippin. Ja, hjärtat slår ju redan i zon 3 vid bara åsynen av denna skönhet. De råa och kantiga ramlinjerna ger ekipaget bara än mera dregel från juryn. Kortfattat en tempodröm som är värd att sälja både sin njure, mjälte samt lever för. 
Sist men inte minst så smälter dischjulets design in fint med cykelns övriga färgläggning. Ett komplett mästerverk så att säga.

Trots att velocipeden på bilden inte just HÄR utstrålar livsglädje så är det en fröjd att se denna unge herre på cykel. Fina triceps, skarp käklinje och spirande vadmuskler. En begynnande skäggväxt och seniga underarmar. Ja, det är vackert godis det!

Denna veckas MITS är FJD.fr´s Thibaut Pinot! 
Den enfaldige juryn önskar Thibaut ett riktigt stort grattis och hoppas att han ger sin LaPierre Aerostorm lite kärlek idag!