Veckans MITS Tempo-SM, Tempocyklist, cycling sweden, gustav larsson, s-works time trial bike, tempokung, time trial, veckans mits

Veckans MITS!

Det har ju varit lite julfirande i var cyklists hus, så det är med stor sorg som juryn kryper till korset och presenterar med 2 dagars försening denna veckas MITS.

Ännu en gång hittar vi svenskt på podiet och det är även detta som blev den sista slutklämmen på veckans utnämnelse. Nämligen den svenska tempodräkten, ingenting är finare än då man representerar sitt lands tröja. Oavsett design, land, färger och snitt så är det alltid med högsta ära som en idrottare ALLTID ska bara sin landslag- och mästartröja.
Just denna design tillhör en utav de finare enligt juryns egna tycke. Fina och bra strategiskt planerade linjer samt en exemplarisk exponering utav SWEDEN. 
Tempomusklerna hos denna cyklist spelar en sällan skådat fin melodi som ackompanjeras utav en iögonfallande tatuering. En fin armbågsvinkel och ett snyggt plågat ansiktsuttryck gör så att MITS-juryn kör volter med cykeln. En snyggt skuren design på hjälmen samt ett lätt tonat visir gör det lätt för åskadarna att få se vartenda ansiktsuttryck som cyklisten visasr. Det kallas att vara publikinfriande! Sådant gillar vi!
Vidare till tempocykeln så är designen bedårande vacker. Skräckinjagande svart med en spegelblank yta och den så vansinnigt vackra integrerade styrstammen. Enkla loggor på både hoj och hjul höjer standarden än mer. 

Det kändes ju nästan givet att Sveriges tempokung skulle få utnämnelsen innan årets slut så Grattis Gustav Larsson, v.52´s MITS-titel är din!
 
Juryn tackar för sig och rullar ut./ Sundström