Veckans MITS Mario Cippolini, Mode, Tempocyklist, cyklistmode, muskeldräkt, naken cyklist, skinsuit, snyggt, stil, timetrial

Veckans MITS

Denna veckas MITS kännetecknar mycket av det som får cykelstilpolisen att dö av allergichocker. Men det är just på grund av detta som denna (f.d) cyklist har blivit tilldelad priset. 
Han framhäver det inre tempomonstret med en underbar blandning utav watt, nakenhet och kaxighet. En starkt vinnande kombination! 
Att just denna dräkt inte lämnar mycket åt fantasin är inget som jag klagar på. Någonstans. 
Visst, det finns mycket att önskas på tempohojjen. Men det som måste finnas med i åtanken är att det är ett antal år sedan detta ekipage härjade på vägarna och tekniken har ju gått sinnessjukt mycket framåt sedan dess. 
Dock så gör ju detta att cyklisten sticker ut än mer och framhäver alla sina muskelcellulära delar. Damcykelvärlden jublar! 
Att denna velociped även hade det rebelliska draget att lägga upp beachbilder på sig själv medans de övriga i Peletonen drog över bergen i Spanien gör ju saken bara än mer roligare. Fint att våga räcka långfingret åt cykelvärlden på alla sätt som går och ändå våga visa sig på tävlingar sen. Imponerande.

With no further introduction, Veckans MITS är ingen mindre än Mario Cippolini! 

Ett riktigt föredöme för alla oss som struntar fullständigt i cykelvärdens stilregler. 
Än en gång, Grattis Mario!