Veckans MITS Aerodynamic, Cyclist fashion, Eyecandy, Petter Persson, Petter Persson Refero Cycling Team, TTsuit, Timetrial suit, timetrial

Veckans MITS!

Med nytt år så kommer även nya förändringar! Eftersom söndagar oftast är en dag som många avskyr då de vet att nästföljande dag är en måndag och därmed är det tillbaka till jobbet. Så Veckans MITS kommer numera att infalla på söndagar, bara för att figurera lite som ljuset i mörkret! 
 
Efter en del häpnandsväckande publiceringar under den första veckan utav 2014 så kändes årets första MITS utomordentligt självklart. Vi har tidigare publicerat på andra sociala medier att 2014 kommer vara året då det kommer att smälla på alla kanter och fronter.
Så när denna bild lades ut för offentligheten kan man kort sammanfatta att det var en smäll som var till duga!
Mera smällar åt folket säger MITS-juryn!
 
Den här bilden visar både det mesta och bästa utav en tempoåkare. Bokstavligen talat. Positionen är exemplarisk med en i det närmsta 90 gradig vinkel på armbågen (vi bortser här från den stödjande vänsterarmen, juryn kan vara barmhärtig ibland).
Blicken är maniskt fokuserad framåt och cyklisten firar av ett krampaktigt aggresivt leende. Precis så man ska se ut på tempohojjen. Övriga kommentarer om tempocyklistens muskler känns bara helt överflödiga. En bild säger ju som sagt mer än 1000 ord...
Trots att denna tempocykel saknar den så eftertraktade integrerade styrstammen så har den en riktigt snygg ram med skarpa linjer och en trevlig design. Hjulen lämnar väl en del till att önska, en disc-hjuls del vill säga. Men att det står Lightweight på fälgarna tycker juryn om! Fin mini-kränkning till övriga motståndare. 

Vi låter fanfarerna låta och säger Grattis Petter Persson och Refero Elite Cycling Team till MITS-titeln!
Foto: Jim Berg

Om detta är dräkten ni har tagit fram för årets säsong lär ni skapa en sådan smäll i både cykelvärlden att Team Sky skulle tappa hakan och bli förbannade att de valde att slösa en massa pengar på tyg. 
Grattis än en gång Petter!
 
Vi rullar in och rullar ut och väggar. XO/ Sundström.