E&S fabian cancellera, iam cycling, marcel kittel giant shimano, pete kennaugh, team sky, thomas löfkvist, tobias ludvigsson giant shimano, trek factory racing

The Golden Boys of Cycling

Att cykelsporten är världens vackraste sport är ju som de flesta vet inget påstående utan ett faktum som alla med godkänd syn borde hålla med om.
Men sedan så finns det ju även de som gör denna sport än vackrare och underbar att se på. Några cyklister som helt enkelt blir som jordgubbarna till champagnen, godiset i godispåsen, oljan till kedjan,… ja helt enkelt tar sporten till en nivå till. Utseendemässigt i alla fall. Utan någon längre introduktion ger vi er, The Golden Boys:

Pete Kennaugh, Team Sky: Rosenröda kinder med ett busigt leende och ögon som damerna drunknar i. Lägg till den Brittiska mästartröjan och vi uppnår golden-boy perfektion. 

 

Tobias Ludvigsson, Team Giant-Shimano: En Ryan-Gosling liknande svärmorsdröm som på en tempohoj förvandlas till ett wattmonster. Ja, säg de flickor som inte får svaga knän av den kombinationen.

 

Fabian Cancellera, Trek Factory Racing: Man kallas inte Spartcus för inte… få saker når samma höjd av sexighet som när Cancellera drar över kullerstenssektionerna. Gärna i hällregn och lera.

Marcel Kittel, Team Giant-Shimano: Om kittels spurt inte gör det för dig så kanske hans blonda hår och sexiga blick gör det?

Thomas Löfkvist, IAM Cycling: Om du istället föredrar en man med brunt hår och oskyldiga hundögon så bör du kolla in Lövkvist.