Träning Göteborg damelit landsvägscykling, backar göteborg, cykel träning, cykelpass inför kinnekulle, cykelträning, emmy andersson cykel, sophie sundström cykel

En söndag med bara cykel, cykel och än mer cykel.

Vissa dagar är lite bättre än andra och speciellt de dagar när man spenderar mestadels av den vakna tiden i sadeln. Idag var en sådan dag. Egentligen hade jag och Emmy tänkt stå på startlinjen i Danmark på Faaborg-löpet men pga bilproblem (läs bilen fast på verkstaden) så fick vi snällt styra om planerna. 
Så vi smällde in ett tävlingsträningspass med sikte på att få tugga in lite höjdmeter på kontot för att sedan runda av dagen med en tjejrunda i bästa Giro-outfit anda. 
Bilder säger ibland mer än ord och när man är så trött som denna dam är just nu är det underbart att låta bilderna få göra jobbet.
 
Före starten på tävlingspasset... ett sista depå-toa-stopp för att vara så lätt som möjligt uppför backarna


Emmy njöt av sjöarna efter Edsås-backen
 
En glad Sophie som njöt över att Edsås-backen var över.
 
En sammanfattning i siffror utav SEGrill-passet.
 
Efter ett depåstopp hemma hos undertecknad med mat- och vätskepåfyllning så stack vi sedan iväg för att hålla i tjejrundan med tvisten att klä sig i bästa Giro-anda. Det var väl inte direkt de piggaste två tjejerna som inväntade det övriga gänget. 
 
Lika rosa som sletna. 
 
Men ännu ett par mil i benen och än mer timmar i sadeln fick vi allt till. Lika massakrerat trött och sliten som jag är, lika lycklig och salig är jag. Från morgon till kväll i sadeln med sol, en massa motvind, backar och partempoövningar. Ja, livet blir inte mycket bättre så en söndag.
 
Nu ska jag krypa ned till köket och tvångsmata mig själv. Blodpudding står på menyn. Dränkt i lingonsylt givetvis. Fint ska de allt va! 
 
Vi rullar ut. Over and Out/ Sundström. 


.