Januariuppdatering signerat Sundström

Jag fortsätter med min ojämna bloggform. Helt utan förvarning så dundras det in inlägg likt Nadals forehand, för att sedan vara lika ödsligt som Båstad under vinterhalvåret. 
Men ja, det är ingen nådig rivstart som 2015 bjudit på och jag har fortfarande inte riktigt smält vissa bitar.
Först och främst så är det nu officiellt att jag har blivit Stockholmsbo.
Samma dag som jag kom hem efter en 10 dagars vistelse i mitt hemland nr.1 USA, så packades den lilla grå forden och vi tog fullt sikte på huvudstaden. Efter en brutal 8hs resa i snöstorm så intog jag tillslut Stockholm. Vi får se hur länge staden står sig med mig i krokarna... 
Men ja, jag har gått från DHL Express Landvetter till DHL Express Arlanda. Fruktansvärt roligt och som alltid lätt hisnande med nya utmaningar.
Om jag kommer att kunna stå emot Sthlms-dialekten återstår att se....
 
Under min USA-resa hann jag med att även bli ett år äldre och nu är man då närmre 30 än 20. En insikt som inte riktigt sjunkit in den heller. Men de ska nog gå som en dans skulle jag tro.
 
Efter att jag nu installerat mig i Es Stockholmo så har jag dessvärre åkt på en hals som är rostigare och rossligare än Titanic. Det finns hesa skator som låtit vackrare än jag just nu. Perfekt första intryck till de nya kollegorna!
Men framförallt är det en ruskigt dålig timing utav mitt immunförsvar att ge fall för detta nu. Imorgon börjar ju Tour of Sufferlandia och det har laddats som aldrig förr inför denna monsterperiod. För om mindre än 2 veckor bär det av till värmen för att ordentligt börja bygga upp benen inför säsong 2015.
Förhoppningsvis så kapitulerar sjukdomen efter en helgs bombardemang med mediciner och talförbud. Nu blir det pole position i soffan framför en bra rulle och vi får se hur länge jag kan hålla tyst.... Återkommer med rapport på söndag ;) 
Ha nu en riktigt go helg allesammans! 
 
 
Xoxo/Sundström.