Berras tävlingssäsong 2015

För min del började året 2015 med träning, plugg, träning, tenta, träning, plugg…

 • I slutet av mars blev det en sådandär riktig cykelresa med Cykeltours till Italien
 • Tävlingarna drog igång 11/4 med bl.a. Jönköping Grand Prix 
 • 29/4 tog Emmy:sanra och jag flyget ner till Belgien för att göra tävlingspremiär där – den resan kan ni läsa om i tidigare inlägg här på bloggen 
 • 4/5 kom vi hem till Sverige och jag begav mig direkt till högskolestudierna i Varberg igen
 • Här blev det en ”komma ikapp pluggperiod” + tentaperiod + Summerburst i Göteborg
 • Sen blev det sommarlov från plugget, direkt upp till Motala för att jobba under Vätternrundan
 • Direkt efter det flyttade jag hem till Varnhem och Postenkläderna åkte på
 • Nu blev det en tuff men mycket rolig period med jobb på vardagarna och tävlingar på helgerna, tävlingarna resumerade vi om så ofta vi kunde här på bloggen och/eller på vår Facebooksida (https://www.facebook.com/teamsck) 
 • Blev en semesterdag med familjen till västkusten för att ”släppa cykelvärlden” för några timmar och få spendera tid tillsammans
 • När sommarjobbet på posten var avklarat tog Clara Säll och jag bilen till Belgien för att få ännu fler tuffa tävlingar i benen - den resan kan ni läsa om i tidigare inlägg här på bloggen 
 • Natten till den 18/8 kom jag hem till Varnhem och nu var de sista tävlingarna i Sverige inplanerade, men det blev en tur till Irland 7-15/9 för att köra den stora tävlingen ”Rás na mBan” med Team HBSS! Det var en häftig upplevelse och min ryggsäck fylldes med nya erfarenheter 

Tyvärr fick denna säsong ett mycket drastiskt slut. Planen var att hela laget skulle åka upp till Västerås 19-21/9 och köra de sista tävlingarna i Sverige tillsammans. Men när Emmy och jag kom hem från tävlingarna i Irland fick vi reda på att Soffan tyvärr var sjuk, inget Västerås för henne. Emmy och jag var laddade för att mata ut det sista ur både kropp och knopp på tävlingsbanan. Knack, knack vi båda fick ”trevligt” besök av Miss förkylning, vi fick välja halstabletter och Alvedon istället för bars och gel.

Pang! Så var säsongen slut.

Min sista tävlingsstart 2015 blev ändå rätt häftig, för målgången på sista etappen i Irland var i den staden som vi bodde i. Det kändes på något vis som att komma ”hem”.

Startfållan Jönköping Grand Prix
 Burseryds GP
 Flygresa
 Svanesunds 3-dagars Etapp 2
 SM
 Belgien
Irland, Tempoetappen
Irland, en av linjeetapperna
 
Nu har flyttlasset (igen) gått ner till vackra Varberg! Det blir inga fortsatta högskolestudier denna höst, jag har beslutat att hoppa av högskolan. Jag bor nu i Varberg och kommer under hösten-våren jobba 50% på posten i Varberg och träna resterande tid. Andra veckan på ”nya” jobbet är avklarad och nu har jag i mitt Posten-CV fått lägga till att jag förutom Postcykel och PostClubcar-elbil även kan köra Postbil och Postmoppe. Jag kan även informera om att trapporna i Skara och Varberg är exakt lika färgglada, dock är det faktiskt lite lättare att springa upp i trapphusen här i Varberg för vem vet, man kanske kan få sig lite havsutsikt under arbetstid ;)

Mina kära lagkamrater Emmy och Sophie, tusen tack för att jag har fått vara en del av Team SCK denna säsong, jag hoppas det inte var den sista! Glädjen, lättsamheten och framtidsdrömmarna vi har och delar tillsammans är guld värt <3 Men jag vill framför allt tacka min familj, utan er hade jag aldrig varit där jag är idag. Tusen tack för att ni stöttar och finns där för mig! Kärlek! Tack till alla NI som har hjälp mig under denna säsong! Ingen nämnd, ingen glömd.

Nu blickar vi framåt mot 2016 (fast först lite off-season med extra många kakor) och jag hoppas ni hoppar på ”Berlin-tåget” även då! 

/Berra