Allmänt Svanesunds3dagars, damelit sophie sundström cykling, damelit sävedalens ck, sävedalens ck

Full fart mot helgen!

Det är hemskt underligt hur fort tiden kan gå. Nu har det gått exakt 1 år sedan jag hoppade på det här tåget med att tävla i DamElit på cykel. Det efter att ha trampat runt på GT i 2 månader. Galenskap och dårskap på hög nivå. Men fortfarande ett utav de bästa beslut som jag någonsin tagit. Trots att tävlingen i sig gick åt fanders med allt mellan himmel och jord.

Fjärilarna har redan nu eskalerat lavinartat i magen och frågan är om det kommer att gå att hålla dem i styr tills på fredag.
Igår kväll blev jag klar med all packning för helgen. Det är ju så att man skulle kunna tro att man ska vara borta i 2 veckor med den framförhållningen. Men förberedelser är lika med framgång och framgång är lika med förberedelser, eller hur Pieschl?

Klockan 18:35 så ska jag ta mig an den där prologsbacken. Gå ut på 110% och bara öka efter det var rådet från dieselmotorn Stikkan. Noted and noted.
Naturligtvis ser jag mest framemot tempoloppet på lördagen. La bomba-time och förhoppningsvis är benen på det allra bästa humöret. Det hoppas jag i och för sig att benen är varje dag i dagarna de tre.

Förra året blev det tillslut en 11:e plats i sammandraget. Något som jag självklart siktar på att klå i år. Håll i hatten, här blir de tusen watt i backen!

Annars denna morgon har jag hunnit med att dra igenom 4 påsar med tvätt samt fått behandling för dessa katastrofhöfter. Det räckte tydligen med 40 minuter på tennisbanan för att H1&H2 skulle börja hata livet igen. Men det ska inte vara något som sätter käppar i hjulet för helgen.

Nu är det dags att plocka fram tempomonstret och glida runt på vägarna norr om kungälv. Kan ni tro att jag är lycklig eller? Livet är alltid så mycket bättre på en tempohoj.
 
Vi lär ju höras. Over and out. /Sundström