Kan inte...

Ibland går det verkligen inte som man tänkt sig. I helgen kraschade min mage och smärtorna har varit kvar sen dess. På söndagens lopp hade jag inte så stora förhoppningar då jag knappt åt halva portionen och på tävlingsdagen mådde jag illa redan på starten. I backen när det tryckte på mådde jag för illa för att trycka det där lilla extra, för att komma in på rulle. Jag tog mig runt utan DNF men det var de det.

 

Måndag och tisdag har jag bara försökt få ordning på magen för att ens kunna gå på toa. Då jag var i GBG och hade lektion tisdag så blev det naturligt med två vilodagar. Efter introduktionen har jag nu insett att uppsatsen är i full gång men min plan som ska in imorgon är inte lika igång. Har lätt panik över att inte veta hur jag ska skriva, menar hur för vet ämne men inte metod och inte teori och inte om det ens går att få ihop att bli en master. Ämnet är iaf papperslösa barns rätt till skolgång 

 Hittade dessa söta godisar i ekobutiken i GBG.

 

Idag blev första träningsdagen sen helgens katastrof tanken var ett långt hårt pass men legat och vridit och vänt hela natten i smärtor så nej ingen hård träning utan 6 mil rull istället. Tråkigt när detta är sista veckan då jag får cykla med min inofficiella tränare som hjälper mig och är mitt stöd. Känns väldigt tråkigt men så är det. Jag hoppas magen imorgon mår bättre så jag kan köra på då, men går det inte så går det inte. Börjar bli nervös inför helgen för är inte magen med mig kan jag inte åka och tävla. Jag blir bara besviken och ledsen då, vill inte det. Tror faktiskt inte det är bra att tävla med en sådan mage heller, men kanske bara sitter i huvudet.

 

För att vila magen så ligger jag nu i soffan och ser Vuelta, men slås utav nyheten att Nairo har klivit av. min spontana reaktion NEJ!!! Gillar jag han? EHH JA. Hans sätt att sitta på cykel i klättringar gör mig helt knäsvag. Att kunna sitta så oberörd det är mitt mål, så får nog flytta till Kanarieöarna. För nästa säsong så ska jag vara en kanonkula uppåt. Tror även jag vill bli bättre på att köra GP lopp. Vill ju bli bättre på allt men tänker mer vad som jag kanske kunde ha potential att bli bra på.

 

 

När jag ligger här i soffan så ska jag också skriva klart min plan och skicka in den, hmm konstigt vad mycket annat som känns viktigt just nu.

 

 

Xo, rullar ut..

/Andersson