Veckans MITS David Millar, Tempocyklist, Timetrial suit, tempolopp, timetrial

Veckans MITS


Ja, efter förra veckans nakenchock deluxe fick juryn ett litet anti-klimax inför denna veckas val. Såpass mycket klimax att det blev en dag försenad till och med.
Men efter att ha åter ha hittat tillbaka till livet så trampade juryn över veckans MITS i ett nafs.
Tempo är inte alltid kul. Det är ytterst få cyklister som juryn har stiftat bekantskap med som delar samma passion för disciplinen. Snarare är det ett undantag ifall någon säger att de faktiskt älskar tempo.

Så denna veckas MITS fick reprensentera alla de hatkänslor som finns mot 1 timmes maximal plåga. Denna velociped utstrålar precis allt som man kan hata och tänka under ett tempolopp. Ögonen är fanatiskt fixerade på styrstammen. Huvudet är på väg ned för att vila mot underarmarna. Man har helt tappat sinnestillståndet och ingen aning om vad som är fram, upp, ned eller bakåt.
Andningen är så tung att det gör ont att ens bara vidga lungorna och cyklisten har sedan länge övergett tanken att ha en optimal aero-positionen.
Uppgivenheten, hatet, bedrövelsen... ja allt lyser igenom på denna bild. Vilket gör den även väldigt vacker. Att en bild kan utstråla såpass mycket smärta. Fint det.

Veckans MITS är ingen mindre än David Millar. Stort Grattis till att du lyckats personifiera allt det som så många känner under ett tempolopp!

 
Ännu en gång, Grattis David!
MITS-juryn tackar för sig och rullar hem.