Kaos måndag

Om det är något jag vet och som jag alltid kan lita på så är det att jag hatar att resa med min cykel. Det är varmt och det är svettigt, sen när jag väl kommer fram brukar jag alltid ha blåmärken på mina axlar. Ibland går det enklare och ibland går det lite svårare. Dagens resa faller under det senare. Idag skulle Santana med och jag började packa ner henne kom på i fel ordning att tramporna skulle av och fick inte av dem. Jag har aldrig behövt be om hjälp för detta, jag blir varmare och varmare försöker komma på hur jag ska ändra om logistiken. För tanken från början var att jag skulle ta en taxi till centralen direkt men nu insåg jag att det skulle bli för dyrt att ta en till cykelcity och be taxin vänta utanför.

 

Så tog en taxi till cykelcity bara det att taxin inte visste att man oftast tar cykelbanan och ställde sig därför på motsatta sida vilket betydde ännu mer slit med min cykelväska. För att ni ska fatta hur tungt detta är för mig så ska jag förklara, det går inte att dra denna väskan utan kan bara lyftas och sättas på axeln, jag har även fyra dagars packning i väskan för att jobba på Stockholmsmässan , gymklädet och så vintercykelkläder. Så när jag kom till cykelcity fick det ju lätt av tramporna måste skaffa mig det verktyget. Sen så slet jag väskan till vagnen och satte mig och väntade på stationen. När jag stod där på vagnen kom en snäll man fram och frågade om jag hade cykel i väskan. Det visade sig att han var HCK:re min första positiva överraskning för dagen. När vi stod där och pratade om Mallis så rinner tiden iväg men tåget kommer aldrig och plötsligt börjar alla gå ifrån plattformen. Tur att HCK:re oftast är snälla för nu bar han min väska till den andra plattformen så tillslut kom vi iväg. Då tåget blev sent så hamnade vi bakom massa sega tåg så är nu nästan 1h sena. Livet är ju underbart när man väljer och ta snabbtåget till Stockholm. Hoppas taxin iaf hittar till Pernilla för nu sliter inte jag i väskan något mer. Blir tillräckligt att ta den upp det 4 trappor som är upp till Pernilla.

Håll tummar och tår att jag får ihop hojen ikväll för verkar ju vara en lyckad dag som jag har idag. Tror jag behöver äta lite innan jag gör något stackars min vän som får mig i detta vraktillståndet.


Xo, rullar ut...
/Andersson

#1 - - Lasse:

;-)