Sophie & Emmys Julgodis cykel, emmy andersson cykel, sophie sundström cykel

Sophie & Emmys Julgodis

Vi har här under hösten fått frågan om vilket lag/klubb som vi kommer att köra för under nästa säsong väldigt många gånger. Något svar har vi dock inte officiellt levererat än och ja, vi kan inte annat göra än att beskriva det hela som att ha fått en tom röd Alladin-ask. 

Ni vet, lite som när det plingar till i telefonen och man ser att det står "Har handlat julgodis för ikväll" och genast så skiner man upp och kan knappt vänta på att få komma hem. 
Bara för att sedan hitta chokladlådan på tv-bordet och sedan se att den är helt tom. Till och med den vidriga körsbärslikörspralinen är uppkäkad. Folk har ju gått i depression för mindre. 
 
 
Men lite så har vår situation varit nu under den senaste månaden, en tom Alladin-ask. Ett skal utan innehåll. Därav den ibland bitvis mörka stämningen på bloggen. 
Himla tur att det är just juletider nu och att det finns en massa ljus, glitter och stim som livar upp. För ljus finns det, även om vägen dit inte är lika platt och fin som vi hade trott. Men ja, snart så kommer vi dock kunna att fylla upp den där chokladlådan och bjuda er på riktiga gottigheter.
Redan nu så kan vi dock säga att det är faktiskt ett par snäpp bättre än en Alladin-ask....
Och ja, ni vet ju...den som väntar på något gott. Ja, han blir aldrig fet!