det var en gång..

en liten flicka som skulle ut och cykla. När flickan kollade ut, såg hon att det låg snö på backen. Då förstod hon att hon behövde byta cykel. Ut och hämta flickans mors hybrid, byta pedaler, byta klossar på skorna, sätta på gps på cykeln. När alla vinterkläder var på begav sig flickan ut. Hon började trampa men kunde inte få i skorna i pedalerna. Pedalerna är för gamla och klossarna så dåliga att det är svårt i bästa förhållandena. Nu fastna snö under skorna och det gick inte att få i skorna i pedalerna. Det var bara att ge upp. Flickan kastade sig in, sur och slet av pedalerna från cykeln, byte klossar på skorna, tog av hållaren till GPS och byte till mindre kläder. Satte på pedalerna på cykeln inomhus, satte på hållaren till gps och gick för att hämta gps som flickan trodde var i hallen. Där låg den inte. flickan vände hela huset upp och ner. Paniken växte och hon bestämde sig för att gå ut och leta där hon varit med cykeln. Fick ta på sig mer kläder och följde spåret av cykeln och där låg GPSn, glad att iaf hittat gps gick flickan in, satte igång datorn och netflix. Hoppade upp på cykeln och kom ihåg att växlarna var helt f###k up. 20minuter senare var det iaf inte katastrof längre och 3h inomhus distans kunde börja. Ja flickan kunde bara konstatera att Rapha 500 bara var att glömma och att moderns cykel behöver dubbdäck. På måndag behöver flickan även köpa nya pedaler och klossar så det går att få i fötterna i pedalerna. Imorgon kanske flickan ändå cyklar ute men med vanliga pedaler och vanliga skor om flickan kan hitta ett par vanliga varma skor. Ja fortsättning följer helt enkelt.. 

 Så länge tänker flickan soliga positiva tankar.. 

 

Xo, rullar ut..

/Flickan Andersson

 
 
 
#1 - - Bikeex:

Oj shit, lite tragikomik över det hela! Hoppas du har bättre lycka i framtiden. Kan det vara Gran Canaria bilden är tagen på?

Svar: Tack så mycket, hoppas att eftersom det mesta gick fel idag så kanske jag slipper det imorgon =) Bilden är tagen på Mallis, nära Valldemossa tror jag.
Sundström & Andersson

#2 - - Bikeex:

Okej, där har man ju varit tom.
Har Sävedalsflickorna planerat något utlandsläger i vår då föressten?

Svar: Sophie och Malin ska åka men vid olika tillfällen, jag åker nog också när min uppsats är inne men inget bokat.
Sundström & Andersson

#3 - - Bikeex:

Härligt, då har ni något att se fram emot under de mörkaste av vinterdagar! :)