Allmänt DHL, Sophie Sundström, Tacktal, damelit sophie sundström cykling, damelit sävedalens ck, emmy andersson sävedalens ck, malin berlin sävedalens ck, team sck

Tack, tack och ännu en gång tack

Dagarna tickar på, dessvärre verkar min kropp göra lite tvärvändningar här och där. Min laktosintolerans har tagit helt nya höjder och som jordgubbarna till champagnen har jag även fått diagnosen ”begynnande magsår”.  Inte direkt en avslutning som man vill ha på det här året. Fast o andra sidan kanske en passande avslutning för det är så 2014 har varit. En väldans massa upp och ned helt enkelt. 

Men ni är en skara fantastiskt fina människor som har gjort detta år till ett oerhört magiskt år. Så det är ju på sin plats att ni ska ha ett oerhört stort officiellt tack för ett outtröttliga stöd, pepp och pushande. Utan er hade jag inte rullat många meter framåt. 

Så här kommer Soffans Hatten av och Tusen Tack-release!

 

Först och främst så måste jag ge de underbara apelsinerna i Sävedalens CK det ödmjukaste tack för allt ert stöd. Tack för alla roliga pass under året, tusen tack för alla fina ord ni har gett under året och framförallt tack för all den cykelglädje ni ger mig och alla runt omkring er. Ni är helt enkelt bara bäst!

Stefano, utan dig hade jag rullat väldigt skevt i år. Bokstavligen talat. Din support saknar motstycke och jag är så oerhört lyckligt lottad att ha dig som stöttepelare. 

Reine Merckx tusen tack för alla kränkningar, coachning och mentala piska. En bättre tränare&sparringcyklist går inte att få.

Emmy, och nyblivna apelsinen Malin, det har varit så kul att tävla med er i år och jag är så laddad för 2015 att watten bara exploderar i hjärtat. Helskotta vad roligt vi kommer att ha nästa säsong!

 

Tack Teide, för att du väckte upp bergsälskaren i mig. Tack till Världens Bästa Arbetsplats, DHL, som backar och hejjar på i både vått och torrt. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Det finns helt enkelt inget bättre företag att jobba för. Tusen tack ännu en gång!

  

Sist men framförallt inte minst, från det djupaste utav mitt hjärta, ett oändligt tack till min till synes outtröttliga familj. Tack Mor och Mellanbror för era ständiga hejarop. Tack Pappa för allt ditt stöd i denna nya satsning. Det betyder mer än vad du någonsin kan tro. Tack Lillebrorför att du alltid funnits där och stöttat. Nästa år är det Storasyster som tar hem medaljer... 

Nu tar vi sikte på 2015. Om ni bara visste vad det kommer smälla….. 

Vi rullar ut. XoXo/Sundström .