Nytt Beroende och allmänt förvirrad

Att jag och Sophie har ett koffein beroende har nog ingen som känner oss missat. Eller är kanske mest Sophies beroende, jag älskar kaffe måste ha ex antal koppar per dag men jag dricker ju för att det är gott. Hör nu att mitt argument inte riktigt håller, så jag är också beroende. Mitt största beroende kommer dock från min tid i Washington DC och är nötsmör, då jag mötte det riktiga jordnötssmöret. Nu äter jag mest mandelsmör. Jag har ju även sagt att jag skulle välja nötsmöret framför all kärlek i världen eftersom att jag är säker på att denna kommer bestå, killars kärlek är mer tvetydig det har man ju sett.

 

Fast nu hör och häpna har mitt smör fått en konkurrent. Jag har blivit beroende av riskakor, jag äter dom snabbare än vad dom hamnar i köket. Jag snackar inte det kladdiga varianterna med typ pizza smak nä nu snacka vi riktiga grejer, Friggs borde sponsra mig, förut åt jag deras smak solros och sesam men så en dag fick jag tips om deras nya tunna variant. Herregud det är så goda, blev först kär i den chia och havsalt, för att sedan gå över till hampa och svartpeppar, igår testade jag den sista smaken med rosmarin och insåg hur god den var, men mer som matsnacks. Det två första känns som grymt bra fredags snacks för smakar nästan som chips med smak. Det knastrat vilket är så himla trevligt.

 

 

Nu när jag har bekänt mitt nya beroende så kan jag gå över till att dö på min uppsats. Nä skämt och sidor i morse tog jag mig knappt ur sängen, trött som bara den tryckte även av väckaren och inte snooze så blev stressigt minst sagt. Upp ur sängen för min ”Gunde frukost” innan träning som består av en espresso men idag hade jag ont i magen så den kompletterades faktiskt av gissa vad.. två riskakor. Så körde jag min styrka på traineer och fick sedan kasta mig in i duschen hann inte äta frukost innan jag skulle ha handledarmöte men min handledare var sen så hann trycka i mig min chiapudding med blåbär, hallon och bipollen och så en till kaffe. Efter mötet så skulle allt som sades på mötet skrivas ner vissa saker behövdes ändras direkt osv. Sen fullt ös igen, fixa till sig, tur vi inte kör skype jag satt där som ett troll med håret åt alla håll. Sedan sticka till biblan transkribera en intervju, tvingas höra sin egna röst, och nu ska jag iväg till gymmet för att springa på löpbandet. Har ångest för jag är så trött, kan man dra omkull på löpbandet för att man somnar, kan man somna där? Hoppas ingen hinner se mig falla i så fall, hade dock blivit ett roligt youtube klipp, någon i bakgrunden skriker ”timber” och så ser man hur jag faller i slowmotion. Märkts det att jag är i ett allmänt förvirrat tillstånd just nu? Om någon vet om man kan hyra en extra av sig själv vore det tacksamt om ni hörde av er för jag vill ha sovsemester.

 

Xo, rullar ut...

/Andersson