Återblick och fokus på slutet av säsongen

Halloj, det var inte igår!

”Vad gör ni nu för tiden, varför skriver ni aldrig av er…”

Jo, Tomas Ledin - Sommaren är kort, det mesta regnar bort å då måste man hinna med sååå mycket på sååå kort tid! Men nu ska vi skärpa till oss med bloggandet! :D

Sen början av juni har det varit fokus på jobb och cykling för min del. Första jobbet denna sommar var två mycket roliga veckor i Motala med Gore Bike Wear gänget! Tusen tack ännu en gång! #intotheelements

Direkt efter Motala blev jag en blåklädd brevbärare med elbil :) Så vardagarna har gått i 110 och innehållit jobb, cykling och mycket sömn (se bild nedan…)

Helgerna har planerats med så många tävlingar som möjligt! Efter SM (senaste uppdateringen här på bloggen) blev det följande tävlingar:

4/7 Burseryd GP, ny bana! Där var jag ensam startande från Team SCK, en mycket varm dag där starten blev uppskjuten lång tid pga. två krascher i klassen innan där det tog tid för ambulansen att göra banan fri. Trots detta hade jag ett rolig dag på sadeln och knep en 3:e plats.

5/7 Västboloppet, SWE-Cup! Emmy och Soffan anlände till de småländska skogarna från Kortbane-SM i Sundsvall där Emmy tog bronsmedalj, se mer på vår FB-sida om det! :) Två stycken grusvägspartier gjorde banan tuff! Även denna dag var en mycket varm dag och tyvärr fick alla i Team SCK DNF i resultatlistan.

 6-11/ 7 U6-veckan! Emmy och Soffans första U6! På våran FB-sida uppdaterade vi varje dag så jag hänvisar er vidare: https://www.facebook.com/teamsck

18/7  Ringenloppet, SWE-Cup! Platt bana, blåsigt och öppet landskap – ja vi var ju i skåneland. Hela Team SCK var på startlinjen! Det blev en mycket rolig tävling med attacker, långa utbrytningar, samarbete mellan lagen för att jaga ikapp, utbrytningar igen…  Härlig kämpaglöd i laget! Satt bra med inför spurten i huvudklungan vilket ledde till att jag blev 2:a, dock var det en utbrytning på två damer, så blev 4:a. Emmy 13:e och Soffan 21:a. Lärorik dag!

19/7 Elisdals GP, första tävlingen där Team SCK var det största laget på startlistan. Vi ville håll farten uppe och göra tävlingen rolig men tuff. Vi försökte vara så aktiva som vi bara orkade vilket resulterade i att jag knep ett spurtpris, men tyvärr blev det lite missförstånd vid spurten, men Emmy blev bäst placerad på en 7:e plats.

Här var det två tävlingsfria helger, där jag passade på att prioritera vänner och familj och ladda kroppen med ny energi! (läs ännu mer kakor)

 8/8 Värnamo tempo, tyvärr pga. sjukdom och jobb var jag ensam i bilen ner till Värnamo. Spännande tempolopp där man på inbjudan hade skrivit 11km för oss Damer Elit, men sedan ändrat till 32km. Stor platt väg med mycket skog, bra träning för huvudet! En 6:e plats trampade jag in på.

9/8 Värnamoloppet, en mindra bra dag på sadeln. Vi Damer startade med H-60, H-55, H-50 och Herrar Juniorer. H-65 skulle även startat med oss enligt startlistan, men detta ändrades 1min innan start. 5 varv skulle köras på den 16km långa banan, som bl.a. innehöll cykelbanor partier. Redan på andra varvet när vi skulle in på cykelbanan hamnade jag alldeles för långt bak i klungan och det blev utdraget à luckor. Vi blev en 7-manna grupp som försökte köra lagtempo för att komma ikapp huvudklungan, men tyvärr gick inte sammarbetet så bra. Vid varvning inpå tredje varvet var det många i gruppen som valde att bryta och det blev en tråkig dag på sadeln. DNF för mig.

Bilder piggar alltid upp!

Midsommar i Varberg!Jobb i Motala med Gore Bike Wear U6

 Sova :)
 Ringenloppet, Foto: Wilsson
 Promenader...
 Dansa!
 Jobba...
 Trampa!
 
Emmy har även hälsat på den danska ön, där hänvisar jag även till våran FB-sida! https://www.facebook.com/teamsck

Redan imorgon väntas nya äventyr för mig! Mer om detta kommer ni kunna läsa om på vår FB-sida där ni får följa med på resan så får vi se vart jag hamnar och med vem… 

Vi ses ute på vägarna!

/Malin, Berra, Mallan, Currytrollet…